facebook counter image

За нас

Kolibri.bg е нова модна марка за изработка на дизайнерски тениски  с щампи за мъже и жени  изработени по най-нова технология.Това е технология, при която мастилото се отпечатва директно върху тъканта. Усещането при допир е, все едно печата е част от материята. Използваните мастила са на водна основа и са абсолютно безвредни. 
Мастилата са устойчиви на напукване, отпечатъците са много меки на допир .
Освен че впечатляват визуално, мастилата са нежни и безвредни при контакта с кожата. Те са отличени със сертификация от Oeko-Tex Standard 100, което означава, че не съдържат каквито и да било вредни субстанции.

ЗА КОНТАКТ : info@kolibri.bg

 

Уникален подарък за Тодоровден от Kolibri.bg Тениските от Kolibri.bg са изработени по най-модерна технология с висококачествени мастила от най-висок клас ,издръжливи на гладене и пране в пералня. Всеки наш клиент се е убедил сам в това.

Posted by Kolibri.bg on Wednesday, March 16, 2016
 

Тениските от Kolibri.bg са изработени по най-модерна технология с висококачествени мастила от най-висок клас ,издръжливи на гладене и пране в пералня. Всеки наш клиент се е убедил сам в това .

Posted by Kolibri.bg on Wednesday, February 10, 2016
Поръчай над 39.00 лв. и вземи безплатна брандирана кутия. Поръчай над 69.00 лв. и вземи и БЕЗПЛАТНА доставка с промокод: FREE X